Download Lagu / Video Lagu / Via Vallen - Pikir Keri [OFFICIAL]

Via Vallen - Pikir Keri [OFFICIAL]


Via Vallen - Pikir Keri [OFFICIAL]

Lyrics lagu Via Vallen - Pikir Keri [OFFICIAL]

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
nanging tresno iki udu es teh plastikan
sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
tresnaku kesandung aku jebul kapusan
jodo bakal tekan ora bakal kijolan
nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

piker keri piker keri ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
abot dirasakne rakuat dibecakne
rasah dipiker mbok miker seng liyane

tresnoku seng gede mbok prekne
mbok golek liyane seng nompo opo anane
mending nyicel motor podo mumete
naning ono hasile ketimbang miker kowe

piker keri piker keri ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan


Lihat keseluruhannya

Download video lagu Via Vallen - Pikir Keri [OFFICIAL]

Download baru Via Vallen - Pikir Keri [OFFICIAL] - Download Lagu Terbaru 2020 - di FreeDownloadLagu.Biz, Download lagu Via Vallen - Pikir Keri [OFFICIAL] mp3 terbaik di FreeDownloadLagu.Biz Download musik Via Vallen - Pikir Keri [OFFICIAL] online kecepatan tinggi - Download Lagu Terbaru - FreeDownloadLagu.Biz, mendengarkan musik atau download musik gratis Via Vallen - Pikir Keri [OFFICIAL] terbaik Download musik Via Vallen - Pikir Keri [OFFICIAL] terbaru - Free Download Mp3 Gudang Lagu - Gudang musik Mp3 Indonesia 2020 terbaru gratis